Endringer i stab høsten 2022


Det er alltid spennende å avslutte et skoleår og planlegge kommende høst. Forandring er en naturlig del av livet og fra høsten blir det også forandringer i staben her i kirken vår.

Her er det en oversikt over stillingene og endringer som skjer i Pinsekirken i 2022/23:

Benjamin Jensen: vår Hovedpastor fortsetter i 100% stilling

Sandra Bjørnø: er, til vår store glede, tilbake som Pastor, til høsten 2022, med mulig redusert stilling

Asle Zachariassen: fortsetter i sin vikarstilling som pastor (50% stilling)

Martha Sletten: fortsetter som Ungdomsleder, men går opp i stillingsprosent til 80%

Benedicte Myren: fortsetter som Medialeder (50% stilling)

Jenny Bruvik: fortsetter som Sekretær og Utleieansvarlig (50% stilling)

Eunike Kvamme: har vært gudstjenestekoordinator-vikar i år, og går nå videre som Medarbeider i ungdomsarbeidet (20% stilling)

Morgan Kalleberg: fortsetter med Økonomi og Regnskap (60% stilling)

Ariel Alegre: fortsetter som Daglig leder, men går opp i stillingsprosent til 80%

Linda Jensen: er fortsatt i permisjon, men håpentligvis tilbake ila. høsten

André Birkeland: hans prosjektstilling som nettverkspastor (20% stilling) har etter 2 år, nå tatt slutt. Men nettverksarbeidet mellom Pinsekirken og diverse menigheter i Hordaland fortsetter. Andrè har de siste 10 årene av Pinsekirkens historie, spilt en viktig rolle. Fra han startet som Ungdomspastor, arbeidet videre som medpastor og til han nå går av etter to år med nettverksarbeid. Vi er takknemlig for han og hans familie og det de har betydd for menneskene i Pinsekirken gjennom så mange år. Videre ønsker vi dem Guds rike velsignelse i sin tjeneste i Sion Blomsterdalen og tiden som er foran dem.

Tobin Sletten: har avsluttet sin stilling som Leder for Unge voksne (40% stilling). Inspirert og takknemlig ser vi tilbake på hans unike bidrag til kirken gjennom flere år som ansatt i staben og han ønsker Guds velsignelse i tiden fremover med studier og videre jobb på Bibelskolen Substans.

Ida Danielsen: har avsluttet sin stilling som Barnekirkeleder (80% stilling), og skal flytte til østlandet. Vi er takknemlig for alle hennes år og bidrag til barn og familier i Pinsekirken gjennom mange år og ønsker henne Guds rike velsignelsen i tiden som kommer!

Vi er glad for hver og en i staben i Pinsekirken Tabernaklet som tjener Gud med lidenskap og kjærlighet. Vi ber om Guds velsignelse, beskyttelse og styrke i det nye skoleåret som kommer.