Misjonstur til Filippinene

Nathan Osnes har igjen vært på Filippinene, denne gangen var Ole Eirik Bjørnstad med han. Ole Eirik er vokst opp i vår menighet, har gått på Bibelskolen Substans og er med i lederteamet til Pinsekirken Ungdom. Som menighet er vi glad for at vi fikk lov til å støtte hans reise. Her kan du lese hans innlegg om denne turen:


I to uker fikk jeg være med Nathan Osnes og Hosea Church på Mindoro i Filippinene. Vi fikk virkelig være Jesu hender og føtter, og være vitne til det som Gud gjør! Jeg har fått være med på utrolig mye spennende, som matutdeling og utendørsmøter i stammelandsbyer, forkynnelse i fengsler, bibelundervisning for skoleforeldre, og forkynnelse i ulike menigheter. 

Militær og politi har vært med for å beskytte i de mest terroraktive områdene. Det var en episode hvor vi avlyste et besøk til den ene landsbyen ganske spontant, og i etterkant viste det seg at det var terrorister der som trolig hadde planlagt et angrep. Da kjente jeg at til tross for militær og politi, så er Gud virkelig den største beskyttelsen vi har! Han har vært trofast, og mange mennesker har gitt sine liv til Jesus, flere har blitt døpt, og flere syke har blitt helbredet! Fattige barn har fått mat og kjærlighet, og evangeliet går fram! 

Jeg har hørt masse historier og vitnesbyrd fra Filippinene gjennom Nathan, men det er noe helt annet å se det med egne øyne. Fattigdommen og håpløsheten er stor, og kommer så tett på. Da er det ufattelig stort å få være et lys i mørket, og få gi ut mat og evangeliet til de som ikke har det. Denne reisen har gjort noe med hvordan jeg ser på meg selv, andre mennesker og Gud.

Ole Eirik Bjørnstad