Nettverksarbeid

Pinsekirken Tabernaklet har siden høsten 2020 jobbet sammen med Sion Blomsterdalen og Bethel Frekhaug om muligheter for samarbeid i vår region. I dag så har også Betania Haukanes og Askøy Misjonskirken blitt en del av dette nettverksarbeidet.

Nettverket ønsker, gjennom samarbeid, å se sterke og sunne lokale menigheter bygges og utvikles i og rundt Bergen.

Nettverket skjer hovedsaklig gjennom:

  • Felleskap og enhet: månedlig pastorsamlinger hvor man deler gleder og utfordringer, ber sammen, og planlegger felles tiltak.
  • Ressurskvelder og kompetansehevingstiltak: det legges til rette for viktige og ønskede kompetansehevingstiltak innenfor ledelse og menighet. For eksempel Tro i hjemmet kurs for foreldre.
  • Ressursdeling og erfaringsutveksling: det tilgjengeliggjøres ressurser og erfaringer i områder som økonomi, media, barn -og familie arbeid, osv.

Onsdag 8.februar tok den første ledersamlingen plass i Sion Blomsterdalen. Det ble en flott kveld hvor pastorer, eldste og ledere fra disse fem menighet kom sammen for en kveld med felleskap, planlegging, inspirasjon og bønn. Som gode pinsevenner ble kvelden avsluttet med betjening, profetisk ord, tunge tale og en herlig stund i Guds nærvær.