Dalitbarna

Dalitbarna i India

De er 400 millioner, og er de mest underutviklede, underprivilegerte og undertrykte gruppene i det indiske samfunnet. Som fadder er du med å gi disse barna skolegang, mat og ikke minst et håp for fremtiden.

Hvis du bli fadder vil du få bilde av fadderbarnet, og du vil få vite litt om barnet og hvordan det går med dem.

Bli dalitfadder

For å støtte et dalitbarn med blant annet skolegang, skolemateriale, SFO, og et godt måltid mat, betaler du enten 250/275/300, eller
valgt beløp over 250,- kr per måned.

Les mer om hva støtten går til her

Lenken over gjelder også om du ønsker flere dalitbarn, melde endring av adresse, e-post eller mobil, eller avslutte faddertjenesten.

Opprette AvtaleGiro? Trykk her

Vær med å gi en ekstra gave

Ønsker du å gi et engangsbeløp kan du enkelt VIPPSE ved å trykke på knappen under. Her kan du også huke av for skattefradrag om du ønsker.

Alle gaver går utelukkende til å hjelpe barna som trenger det aller meste, og noen av prosjektene kan du lese mer om under.

Dersom du ikke har VIPPS, kan du gi en gave på kontonummer: 3633.43.84033. Merk gaven med “Gave Dalitbarna”.

Siste prosjektene vi har vært med å støtte

I tillegg til fadderordningen støtter vi Dalitbarna med spesielle innsamlinger som skal være til hjelp i nødsituasjoner, spennende aktiviteter som sommerleir for barna, eller ekstra oppmerksomhet med julegaver!

Ulltepper

Desember, januar og februar er utfordrende måneder med et kaldt og fuktig klima i India.
Gleden var derfor stor da dalitbarna og deres omsorgspersoner mottok varme og gode ulltepper i gave. En ekstra gave gir oss mulighet å sende ut enda flere tepper. Behovet er stort.

Støtte i koronatiden

India er et av de landene i verden som har vært hardest rammet av covid 19. Alle skoler og senter har vært stengt ned, men vi er nå glade for alle sentrene igjen er åpen. Våre fadderbarn har takket være hjelp og støtte fra mange av dere fått det mest nødvendige i den vanskelige tiden, og både barna og medarbeidere har heldigvis vært lite rammet av sykdom. Det er mye å være takknemlig for, takket være hjelp og støtte som mange har gitt.

Nytt tak i Siliguri


I høst har vi fått være med å bidra med nytt tak på skolen i Siliguri som benyttes som skolesenter for barn i området.

Vi er takknemlige over å se hvordan ekstra gaver bidrar i dette viktige arbeidet.

TAKK for alle ekstra gaver!

Ta kontakt for mer informasjon

Epost: dalitkomite@gmail.com