Herlig oppstart

Det var en god oppstart i dag, søndag 13. august. Fullsatt kirke med alle generasjoner, og barnekirken ble satt i gang med stor glede og energi.

Pastor Benjamin Jensen preket inspirert om høsten som skal komme, og om forskjellige arrangementer som skal være framover med temaet “Guds rike iblant dere”. Hør gjerne på våre podcaster som legges ut.

RR, Royal Rangers, feirer i år sitt 30 års jubileum, og det skal feires. Det var håndsopprekning på alle som har vært involvert i RR disse årene, og det var mange i salen.

Vi hadde storfint besøk av Vigdis og Arne Gjervoldstad som informerte om HUB arbeidet de driver ut fra Nairobi, Kenya. PTB har mange tidligere misjonærer som blant annet har vært i Afrika. Det regnes i dag ca 15-20 mill kristne afrikanere som er et resultat av misjonærers arbeid. I dag handler det om hvordan vi kan stå sammen med afrikanerne for framtiden, og PTB driver fortsatt misjonsarbeid i Afrika, samt er med å støtter driften av HUBen.

Takk til lovsangere, musikere, teknikere og pølsegrill-mestrene utenfor som gjorde denne oppstarten til en fin opplevelse.

Leave a Reply