Nyhetsbrev fra Sara.

Les nyhetsbrev her: Et år i Mexico

Kjære menighet

Jeg har først og fremst lyst til å takke for at dere har støttet meg et helt år allerede, det er nesten uvirkelig at jeg har bodd i Mexico i litt over et år. Samtidig så føles de litt som om jeg har vært her mye lengre med alle opplevelser jeg har hatt. Jeg vet at det ikke hadde hvert mulig for meg å gjøre denne jobben uten deres økonomiske støtte og støtte gjennom bønn og kontakt som jeg får ha med dere. Som menighet er dere virkelig med på å gjøre en fosrkjell for barn og tennåringer i Monterrey Mexico.

Året 2020 har startet godt og jeg har hjulpet med å besøke hjemmene til biologiske familiemedlemmer av potensielle tenåringer vi håper å akseptere til vårt Hope Program til høsten. Det å se fattigdommen de kommer fra, gjør sterkt inntrykk. Allikevel så er det historiene som gjør at jeg noen ganger må stoppe opp og virkelig forstå hva jeg hører. Skjebner som gjør det umulig for en familie å være sammen, eller familie som sier rett frem at denne sønnen vil jeg ikke ha noe å gjøre med, han var et uhell. Istedenfor å bli irritert over denne moren som sa dette, så kan jeg forstå hennes egen historie og forstå at den kjærligheten hun ikke klarer å gi til sin sønn har hun aldri opplevd selv. Disse besøkene har inspirert og vist meg grunnen til at vi har det arbeidet vi har, og gitt meg en ny gnist for året som kommer. Målet er at alle tenåringene skal se at de er sett og verdsatt av oss, men mer enn noe annet av Gud.

Jeg ønsker også å dele med dere at jeg uheldigvis opplevde at min bil har fått problemer med motoren, noe som vil koste 15 000 kr. å fikse, og jeg kommer til å være uten bil i 3 uker. Jeg ville satt stor pris på om dere kunne være med i bønn om at logistikken og økonomien for å få bilen reparert skal kunne legge seg til rette.

Tusen takk igjen for at dere velger å være min støttemenighet,  jeg setter stor pirs på deres bønner og gavmildhet.

Her er link til NYHETSBREV på bloggen min:

https://www.sarainmexico.com/blog/one-year-in-mexico–et-år-i-mexico

Book your tickets