Ny blogg fra Christina

Hei alle trofaste følgere.

Endelig fått inn litt nytt i bloggen fra denne høstens arbeid.

Vi hadde en utrolig fin tur i den nordlige delen av Ituri, og over i Haut Uele for å besøke kirkene og arbeidet vårt i dette området. Det var et år siden forrige gang vi hadde mulighet til å ta en slik tur, så det var utrolig koselig å se alle sammen igjen.

For utennom den vanlige besøksrunden hadde vi og på programmet å delta på CELPAs distrikts-konferanse i Ituri, samt å hjelpe kirken vår i Durba med bygging. For mer om hvordan byggingen gikk, gå inn i bloggen (link under). Har lagt inn link til alle Durba rapportene, så dersom du ønsker å oppdatere deg på tidligere saker derfra, så er det bare å fortsette å lese nedover i bloggen (via denne linken)…

https://christinabregaard.com/category/kirke-i-durba/  (Kopier denne linken og lim den inn i nettleser)

Book your tickets