Gordon Mote kommer til Norge!

Gordon Mote er rangert som en av de beste pianistene i verden. Her hjemme er han kanskje mest kjent fra Bill Gaither Vocal Band og fra Bill Gaither Homecoming hvor han var fast pianist i en periode. Likeså fra hans solokonserter her til lands tidligere.

Som soloartist har han ti produksjoner bak seg inklusive Dove Award-nominasjonene ”If You Could Hear What I See” (2004), ”Don’t Let Me Miss the Glory (2007) og hans kritikerroste Juleplate.

Selv om Gordon Mote er født blind har ikke dette hindret han i å nå sine mål.

Gordon Mote er godt kjent i musikkmiljøet i USA. Han har samarbeidet med navn som Brad Paisley, Blake Shelton, Martina McBride, Bob Seger, Alan Jackson, Rascal Flatts, Carrie Underwood, Lionel Richie, Josh Turner, Darius Rucker, Alison Krauss and Tanya Tucker– for å nevne noen.

Hans musikalske innsats har til nå gitt han to Academy of Country Music Awards for topp piano/keyborard spilling og to Music Row Magazine Instrumentalist of the Year Awards (2009,2001) for å spille på flere top ti album.

Selv om Gordon Mote er født blind har ikke dette hindret han i å nå sine mål. Allerde som tre-åring overrasket han sine foreldre ved å sette seg til pianoet å spille “Jesus loves me” med to hender!

Som ung var han en av de første studenten i landet som gikk på en vanlig offentlig skole. Senere studerte han på flere universiteter og stod med glans. To dager etter fullførte studier ble han invitert av Country music legenden Lee Greenwood til å bli med i hans band. Siden har han hengitt seg til musikken!

Gordon Mote har et stort musikask register som har appell til mennesker i alle alder. Hans sang og musikk har et tydelig kristent budskap.  Hans konserter gir deg en musikkopplevelse som du sent vil glemme!

IBRA Media Norge (ibra.no) arrangerer denne turneen sammen med lokale menigheter. Det vil bli informasjon og innsamling til IBRAs verdensvide mediemisjon i konsertene.

Du kan oppleve GORDON MOTE IBRA Christmas Tour 2016 i Pinsekirken Tabernaklet tirsdag kveld 2. november 2016 kl 19:00! Billetter selges ved dørene eller på Checkin.no.

Book your tickets