Ny ungdomspastor i Pinsekirken Tabernaklet

Hei!

Jeg heter Sandra Elén Bjørnø og gleder meg så til å få jobbe med tidenes ungdomsarbeid.
Jeg er 28 år, er veldig glad i musikk, reise, morro og design. Jeg har vokst opp nesten i hele Norge, og har en del dialekter på lager, så om du ikke skjønner hvor jeg er fra, så er det helt forståelig.
Siden jeg var 13 år, og ble med i ungdomslederteamet i Tabernaklet Skien, har jeg vært veldig engasjert og involvert i ungdomsarbeid.MZ4A6066_Sandra
Gjennom å ha vært ungdomsleder i Hillsong Sydney i 4 år, jobbet som ungdomskonsulent i Menneskeverd, ungdomsleder i Ungfila, vært Tentro Nasjonal leder, og jobbet som Festivalsjef i Ufestivalen, er det tydelig for meg at det å jobbe med tenåringer er noe som trigger meg og gjør at jeg kjenner at jeg er på riktig plass.
Jeg kommer stadig tilbake til det at jeg drømmer om å se en generasjon reise og vite hvem de. Å være tenåring har mange utfordringer og behovet for tilhørighet, gode forbilder og ledere er desto viktigere.
Jeg tror på en kirke som ser tenåringer og som tilbyr trygghet, tilhørighet, tydelig Jesus-fokus og disippelgjøring. Jeg tror at verdien av å se ungdommer, oppmuntre de og gi de muligheter til å bruke de gavene og talentene de har er uvurderlig. De trenger rett og slett noen som er tilstede over tid. Jeg tror at tid og kontinuitet er nøkkelord i en god disippelgjøring av tenåringer og mennesker generelt.
Jeg drømmer om å være med å bygge ett ungdomsarbeid som er synlig i byen, tilstede i hverdagen til tenåringene, og et ungdomsarbeid som preger skolene og Bergen by.
Jeg drømmer om å få være med å bygge en kirke, med rom for alle generasjoner og nasjonaliteter.

Kirken har alltid fasinert meg og til den dag i dag så ser jeg fortsatt ingen annen ”organisasjon” som har så mye potensiale til å bety en forandring i en by. Jeg tror at den lokale kirken virkelig er verdens håp.

Jeg gleder meg utrolig mye til å bli kjent med byen, kirken og ungdommene i Bergen.

Book your tickets